A bajnok otthonában vasárnap reggel nem sikerült felvenni a kesztyűt, magabiztosan nyertek a házigazdák. Második félidei játékunkkal a kiütést tudtuk elkerülni.

 

Pestszentimrei SK - Sirály Életmód SE 30:21 (18:11)
Lőrinci Sportcsarnok, 2014. szeptember 21. vasárnap 8:00

SÉSE: Kozma K. (kapus), Szedlák M. 1, Fulmer Z. 1, Decsi 3, Hudetz, Nagy 4, Kozma G. 1. Csere: Janetka P. 6, Fulmer Cs. 5, Piroska, Füredi.

Kiállítás: 4 ill. 6 perc
Hétméteresek: 8/5 ill. 3/1

Zsikla György vezetőedző - Felszabadultan játszhattunk volna egy jót erős ellenféllel szemben, ma ez nem igazán sikerült.

Bár vereséggel, de biztatóan indult a bajnoki szezon múlt szombaton, azonban a bronzérmes után egy még nagyobb falat, a veretlen bajnok Pestszentimre következett. Tudtuk tehát, hogy jó csapat ellen lépünk pályára, így ugyanarra a harcos, megalkuvást nem tűrő játékra lett volna szükség, mint egy héttel ezelőtt.

Csak az első tíz percben voltunk egyenlő partnerek, az eladott labdákat, a hibákat rendre góllal büntette az ellenfél. Már a félidőre hatgólos előnyt dolgoztak ki a koránkelők, elsősorban a Sirály támadások voltak erőtlenek és ötlettelenek, valamint a védekezésből is hiányzott a kellő agresszivitás.

Fordulás után igyekeztünk nagyobb tempóra váltani és futtatni az ellenfelet, amiből sikerült rendezetlen fal ellen könnyű gólokat szerezni. Az ellenfél klasszisai viszont gondoskodtak az előny tartásáról, így felzárkózásra már nem futotta erőnkből.

Hátra nem dőlhetünk, hiszen jövő héten újabb érmes csapat, az FSZSE lesz az ellenfél. Szerencsére dobogósból csak három volt, így legközelebb elfogynak.