Későn ébredtünk, már az első félidőben tetemes hátrányt szedett össze a csapat, így csak a becsületünkért küzdhettünk a fordulást követően.

 

 

XVII. Kerületi Lakóhely SE - Sirály Életmód SE 28:20 (14:5)
Újlak utca, 2014. november 8. szombat 13:00
SÉSE: Kozma K (kapus), Szedlák M. 7, Szedlák Sz, Decsi 4, Hudetz, Fulmer Cs, Kozma G 5. Csere: Fulmer Z 2(1), Füredi 2.

Három hét szünet után folytatódott a bajnokság, de szerencsére nem tétlenül teltek október utolsó, november első napjai - a csapat a Soroksár felajánlásának köszönhetően, kedden esténként gyakorol. A szombati meccsnap azonban tovább kurtította az amúgy is szűkös játékoskeretet. Kilenc hadra fogható játékosa maradt Zsikla György vezetőedzőnek, további ketten az oldalvonal mellől voltak kénytelenek szurkolni a csapatnak.

Hiába fogadkozott a csapat, hiába hangzottak el a taktikai utasítások a mérkőzés előtt, őrületes rohanásba fogott a csapat, a saját maga által diktált tempót sem bírva. Tíz perc után jött is az időkérés, de nem sikerült rendeznünk a sorokat. A védekezés nem működött és azzal volt a legkevesebb baj az első félidőben. Mindösszesen öt gólt tudtunk szerezni harminc perc alatt - a két Sirály szélső duplázott, valamint a kettőből egy hetest váltottunk gólra.

Valamelyest a tízgólos különbségtől nyugodott meg csapatunk, érthetetlen módon csak a második félidőben kezdtünk védekezni. A zártabb, több faultot adó, kellemetlen védekezésből jöttek is a labdaszerzések, a gyors indulásgólok. Így a félidő felére a különbség fele is eltűnt, 17:12-nél azonban már nem maradt szufla igazán a végjátékra. Az utolsó tíz perc megint az első tízet idézte - eszetlenül rohantak a csapatok.

Jövő vasárnap este 18:15-kor hazai környezetben lép újra pályára a SÉSE, akkor a MÖSE lesz az ellenfelünk.