Hazai pályán magabiztosan győztünk az alsóházi rangadón. Szezonbeli legeredményesebb támadójátékunk eredménye az újabb két pont.

 

Sirály Életmód SE - MÖSE 30:21 (16:11)
Siketek Sportcsarnok, 2014. november 16. vasárnap 18:15
SÉSE: Kozma K (kapus), Szedlák M 1, Fulmer Z 2, Janetka G 3, Janetka P 6, Szedlák Sz 2, Kozma G 8. Csere: Decsi 6, Fulmer Cs 2, Füredi Z, Hudetz.

Zsikla György vezetőedző - Gratulálok a győzelemhez. Talán már látszik valami fény az alagút végén.

A múlt heti vereség nem tette jobbá a csapat hangulatát, de az akkori találkozóhoz képest két Janetkával többen lettünk. Nem csak emiatt, bizakodóan vártuk a találkozót.

A mérkőzés elején kiváló védekezéssel és nyugodt támadójátékkal kezdett a Sirály, de ez nem tartott sokáig, az első tíz perc végére kicsit szétesett a játékunk. 4:3-ról 7:4-re fordítottunk a félidő közepén és átvettük az irányítást. Decsi gólerősen szállt be a játékba, Kozma Gábor egyre többször jó megoldást választott a helyzeteknél, hátul pedig Kozma Krisztián adott stabilitást a csapatnak. A félidő egy emlékezetes, sistergős Decsi bombával zárult (16:11).

A szünetben átbeszéltek alapján igyekeztünk az ellenfelet leszakítani, ezzel megnyugtató előnyt szerezni, ez azonban negyedórán át nem sikerült, elsősorban a gyenge helyzetkihasználásunk okán (20:16). A fáradó ellenféllel szemben egyre több lehetőség nyílt a gyorsindulásra, amit amikor erőnk engedte ki is használtunk. Átrohantunk a MÖSE-n, könnyű gólokat szereztünk, egy ízben tízgólos is lett a különbség.

Novemberben még két SÉSE meccs, előbb most szombaton a Rufusz TSC, majd a hónap utolsó szombatján a RÉV TSC lesz az ellenfelünk. Az októberben elmaradt Hort SE II. elleni találkozót két nappal később, december 1-én hétfőn, 18:45-ös kezdettel pótolják a csapatok.