A jó kezdés ez alkalommal is meg volt, a bravúr azonban elmaradt. Húsz percig reménykeltően kézilabdáztunk, de a hibák túl nagy száma megbosszulta magát.


 

Sirály Életmód SE - Rév TSC 19:27 (11:12)
Siketek Sportcsarnok, 2014. november 29. szombat 11:15
SÉSE: Kozma K (kapus), Szedlák M 1, Fulmer Z 4(1), Janetka G 1, Janetka P 6, Decsi 5(2), Kozma G. Csere: Szuhenyák (kapus), Fulmer Cs 1, Füredi 1, Hudetz.

Zsikla György vezetőedző - A megbeszélteket nem betartva, stratégia hibákat elkövetve játszottunk. Ez egy ilyen nap volt, de menni kell tovább, hétfőn fontos találkozó vár ránk.

A múlt hetihez hasonló létszámmal, hasonló erősségű csapat ellen készülhettünk. A nagy különbséget a két együttes stílusa jelentette, míg legutóbb fiatalokból álló társasággal találkoztunk, most egy rutinos erőkből álló ellenfél következett.

A kezdés ismét remekül sikerült, jó védekezéssel, harcosan kezdtük a találkozót. Támadásban változatosan, lendületesen fejeztük be az akciókat. Tíz perc után 7:3-ra is vezettünk, de az ellenfél (egykori NBI-es) klasszisával Szabó Lajossal egyre kevésbé tudtuk felvenni a lépést. A labdafelvitelekbe többször hibát vétettünk, felállt fal ellen pedig mindkét csapatnak komolyan meg kellett küzdenie a gólokért. A félidő végjátéka balul sült el számunkra, fordítani tudott a Rév - indulatoktól sem volt mentes a csapat, ami szintén nem mozdította előre a játékunk.

A szünet után szorosabban őriztük az ellenfél legjobbját, így a többiekre hárult nagyobb feladat. Ennek is köszönhetően, visszajöttünk kétgólos hátrányból és újra nálunk volt az előny (15:14). A játékrész középső harmadában azonban megtorpantunk, kimaradtak a helyzeteink, az ellenfél pedig kihasználta a könnyen jött lehetőségeit. Négy ötgólos előnyt dolgozott ki a Rév, türelmesen, okosan játszva kézilabdáztak. Az utolsó tíz percre fejben ismét elfáradtunk, az emberelőnyeinket is sorra elbuktuk.

Úgy tűnik a lassabb, de jóval rutinosabb ellenfelek nem fekszenek nekünk igazán. Két nap múlva az elhalasztott Hort II. elleni találkozó következik, vasárnap pedig utoljára játszik idén a SÉSE.