Hullámzó teljesítményt nyújtottak kéziseink az év eleji hétvégéken. Erőnkből egy győzelemre, egy bravúr és egy kiábrándító döntetlenre futotta, két vereség mellett.

 

A Sirály Életmód SE a Téli Terembajnokság A csoportjában a negyedik helyen végez, a még hátralévő eredményektől függetlenül. Jól kezdődött az év, a magát (sokkal) erősebbnek gondoló FSZSE ellen, nagy akarattal szereztünk döntetlent egy feszült találkozón. Majd borzalmas játékkal ugyancsak döntetlenre mentettünk(!) egy meccset egy héttel később, az albertirsai fiatalok ellen. Az ezt követő, Budai Farkasok elleni mérkőzésről különösen a második félidőt érdemes megemlíteni, illetve Piroska Rolandot, aki kényszerűségből a kapuban teljesített, nagyszerűen. Majd érkezett menetrendszerűen egy rosszabb teljesítmény, a Pestszentimre vegyes csapata ellen bátortalanul kézilabdáztunk. Zárásként a Révvel futottunk össze, itt 55 perc jó teljesítményét tettük semmissé az utolsó percek hibáival.

Bőven szolgált tanulságokkal az öt mérkőzés, három a bajnoki tabellán előttünk álló erős ellenféllel is találkoztunk. Sajnos a szerencsétlen események most sem kerültek el minket, Kozma Gábor orrtörést szenvedett. A bajnokság tavaszi fordulói február 24-én kezdődnek, ahogyan ősszel, most is három nehéz találkozóval.

Eredmények Téli Terembajnokság:  

FSZSE - Sirály Életmód SE 21:21

Albertirsa SE - Sirály Életmód SE 31:31

Sirály Életmód SE - Budai Farkasok KKUK 33:23

Sirály Életmód SE - Pestszentimrei SK 19:30

Rév TSC BOB - Sirály Életmód SE 22:18