A tartalékos listavezető ellen ötven percig álltuk a sarat. Az első félidőben kifejezetten jól kézilabdáztunk - koncentrált védekezés és változatos támadások jellemezték játékunkat. 

 


Átlépve márciusba hazai pályán is megkezdtük a bajnokság tavaszi küzdelmeit. A KRSE ellen hamar kedvünket szegték, ami rányomta a bélyegét a találkozó egészére. Továbbá a téli terembajnokságban sem ment jól a Pestszentimre ellen, így most nagyon fogadkoztunk a mérkőzés előtt, hogy megmutatjuk.

Remek védekezéssel kezdtünk, sokat faultoltuk az ellenfelet, romboltuk a játékukat, ami érthetően nem ízlett a vendégeknek. Az egyetlen (komoly) hibapont a játékunkban a gyorsindulások megakadályozásának hiánya, amivel tartani tudta magát a PSK (6:6). A félidő közepén még sikerült javulnunk, így 2-3 gólos vezetést szereztünk, változatos támadójátékkal, sok befutással és mozgással, Janetka Gábor jó megoldásainak is köszönhetően. Megtartani nem tudtuk a szünetre az előnyt, döntetlennel fordultunk (11:11).

Ez alkalommal az ellenfél volt a kelleténél feszültebb, ők vitatkoztak mindenkivel, amiből kétszer is kettős emberhátrányba kerültünk. Ezt nem sikerült komoly előnyre váltani, sőt a Pestszentimre lépett el tőlünk (17:13). Az ötvenedik percre 19:16-ra is felzárkóztunk, így a végeredmény nagy különbségét gyakorlatilag ezután alakította ki az ellenfél. 10:2-vel abszolválták a záró harmadát a félidőnek, komoly vereséget mérve ránk.

Következik a harmadik előző évi dobogós, az FSZSE elleni találkozó, két hét múlva vasárnap délelőtt.