Nem az ellenféllel (a talajjal, a játékvezetőkkel, az időponttal) van a baj. Nem alkotunk egységes csapatot és így saját magunknak tesszük nehézzé, élvezhetetlenné a játékot.

2015. október 10. szombat 15:15 - Siketek Spcs.
Sirály Életmód SE - TF SE 20-30 (7-16)

Az első három mérkőzésen is tisztán látszott, hogy a csapat jelenleg nem képes az egy éve látott teljesítményt nyújtani. Akkor több alkalommal megszorítottunk az élmezőnyhöz tartozókat, joggal gondoltuk, hogy erős középcsapattá válhatunk ebben az osztályban. Idén azonban nyögvenyelősebb a sztori, természetesen a vereségek sem tesznek jót a csapatbeli hangulatnak.

Az újonc, NBII-ből kiesett TF fiataljai ellen egy rohanós mérkőzésre készülhettünk, ahol tudtuk, hogy az ellenfél nagy (egyetlen) erőssége a gyors indítások. Hiába készültünk erre és kezdtük jól a találkozót, csak átmeneti volt a siker, hamar előnyt kovácsolt a TF az elszórt labdáink sokaságából. Ettől még inkább görcsössé vált a játékunk, elvétve választottunk jó megoldásokat, de azt hamar semmissé tette egy újabb hibánk. A mérkőzés így már a szünetre eldőlt, a második félidő csak formaság volt. Arra azért akadt energiánk, hogy egymással, játékvezetővel, ellenféllel is összevesszünk, de játékban nem sokat léptünk előrébb. Már-már megszokott módon újra kevés gólt szereztünk, a vendégek pedig gyakorlatilag azzal nyertek, amit jól játszanak.

Négy mérkőzés után, az utolsó előtti, tizenegyedik pozícióban szerénykedünk, egyetlen pontunkkal. Most vasárnap folytatjuk, nem lehetnek azonban vérmes reményeink, a felszabadult játék nagyon hiányzok most a fejekből és a kezekből - így nehéz találkozó vár ránk a Pestszentimre otthonában.