Kikaptunk a listavezető otthonában, az utolsó játéknapon győznünk kell a tizedik hely megszerzéséhez.

 

 

RÉV TSC II BOB - Sirály Életmód SE 32:26 (17:12)
2016 május 18. szerda 18:45 - Kőér utca Spartacus Spcs.
SÉSE - Kozma K, Szuhenyák F, Janetka P, Janetka G, Fulmer Z, Fulmer Cs, Hudetz Gy, Füredi Z,Szedlák M. Edző - Zsikla György

Nem esélyesként érkeztünk a hétközi játéknapra, nem is tudtuk megnehezíteni a hazai csapat dolgát. Komoly(abb)an vette a mérkőzést a hazai csapat, mint mi és ez különösen a mérkőzés első időszakában látszott meg, mikor túl gyorsan fejeztük be ész nélkül a támadásainkat és villámgyors kontragólokat lőtt az ellenfél. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez alkalommal is egy még soha nem látott felállásban kezdtük a találkozót - nem igazán találtuk a helyünket. A hatgólos különbség tulajdonképpen már az első tíz percben kialakult, így az utána látottakért valójában dicséret illeti a csapatot.

Nem mehetünk el szó nélkül a két fiatal játékvezető ténykedése mellett. Utólag nem szoktuk és nem is igazán érdemes vitatni egy-egy ítéletet, most sem erről van szó. Hétről hétre fújnak rosszul és még rosszabbul nekünk, ezt már megszoktuk... A felfogás, a játék érdeke viszont azt kívánná, hogy ezt a két srácot még egy darabig ne engedjék kézilabda pályára. Ugyanis ez egy könnyű mérkőzés volt, két egymást tisztelő és a játékot támogató ellenféllel. Ennek ellenére sem sikerült jó ítéleteket hozniuk, szinte minden fújásuk hibás volt, a technikai hibákat teljesen értelmetlenül fújták, a szabálytalanságokat kiállításokat pedig kivétel nélkül rosszul. Fiatalítás mindenek felett, ezt valljuk, ez a teljesítmény azonban (még ebbe az osztályba is) nagyon kevés.

Tudjuk, hogy (ezen a szinten) elsősorban nem a pályán elért eredmények határozzák meg, hogy melyik csapat milyen osztályban szerepelhet a következő szezonban, mégis mindent meg kell tennünk, hogy a szezont ne kieső helyen zárja a Sirály. Ehhez feltétlenül le kell győznünk az utolsó fordulóban a Hort II csapatát és a Zrínyi eredményeit is figyelnünk szükséges.

Azt tervezzük, hogy az utolsó mérkőzés előtt, negyed négykor találkozunk a Siketek büféjében és még a meccsünk előtt közösen megnézzük a BL bronzmérkőzését. Akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk!