Az utolsó utáni pillanatban leadtuk a nevezésünket, indulunk az átszervezett Budapest I. osztályú kézilabda-bajnokságban.

 

 

Nem volt egyszerű a holtidény, a beígért érkezők közül többen visszamondták csatlakozási szándékukat, Füredi Zoltán pedig már elígérkezett a Külkerhez idény végén, így ő távozott. Ezzel együtt, csak ígéretekre alapozva is beneveztünk az új szezonra, amihez a csapat egy része ragaszkodott.

Két új játékos máris érkezett, Balog Gergő és Nunkovics Norbert húz Sirály mezt ősztől, további két-három játékos érkezésére is van esély. Velük kiegészülve vágunk neki a hétcsapatos alapszakasznak, melyet tavasszal rájátszás követ.

Két "ismeretlen" ellenfelünk is lesz az új szezonban, a BEAC és a Csepel DSE, az előző idény felsőházából az FSZSE és a Rév vannak velünk egy csoportban, míg közvetlen riválisaink közül a Rákosmenti KSK és a Soroksár lesznek idén is ellenfeleink. Vagyis nem megyünk a Nemzetvédelmi Egyetemre :), sőt hétköznap is csak egyszer játszunk az ősszel.

A rövidített, de már tavaszi mérkőzéseket is tartogató őszi szezon szeptember 17-én kezdődik, elsőre az FSZSE-vel találkozunk.