Egyre több gólt szerezve, hatékonyabban támadunk, ugyanakkor a sok kapott gólnak hála, csoportunk két dobogón álló csapatától is vereséget szenvedtünk.

2016.11.09 szerda 18:45 - Spartacus Sportcsarnok
RTSC II BOB - Sirály Életmód SE 33:25 (15:13)
SÉSE: Kozma K,  (kapus), Balog G 1, Decsi Gy 1, Janetka P 11(1), Janetka G 3, Hudetz Gy, Fulmer Z 1, Fulmer Cs 7
(4), Szedlák Sz 1. Edző - Zsikla György

A hétközi mérkőzésen voltunk meglepően többen, mint szombaton, mikor csak épphogy meg volt a 6+1. A félidőig jól is tartottuk magunkat az esélyesebb hazaiak ellen, utána azonban jöttek az NBII-es fiatalok és eldöntötték az amúgy sem kétséges végkimenetelt. Szombat este a csoport legerősebbnek látszó ellenfelével találkoztunk és nem csak az előjelekben mutatkozott meg a hazai fölény. Nagy dicséret illeti a csapatot a második félidei teljesítményért (és az egész mérkőzésért), ugyanis ezt a 30 percet csere nélkül is döntetlenre hoztuk az éllovassal szemben. Sovány vigasz, hogy mi dobtuk nekik a legtöbb gólt és korábban mi sem szereztünk még ennyit.

 

2016.11.12 szombat 18:00 - Csepeli ÁMK
Csepel DSE - Sirály Életmód SE 36:30 (20:14)
SÉSE: Kozma K,  (kapus), Decsi Gy 1, Janetka P 10(2), Janetka G 2, Hudetz Gy, Fulmer Z 1, Fulmer Cs 7(4). Edző - Zsikla György

 

Az új lebonyolítási rendszernek köszönhetően, hétvégén kezdetét veszi az őszi tavasz, vagy tavaszi ősz, ahogy vesszük, mindenesetre újra megmérkőzünk az FSZSE csapatával és még november utolsó hétvégéjén a Rákosmenti KSK-hoz utazunk, hogy decemberben hazai pályán a BEAC ellen zárjuk az évet.