2020. október 24. szombat,

10,00 az órák indulnak!!

 

 

 

 

 

4.Terézváros Élős Rapid Open

 

 

A verseny célja: Sportbaráti kapcsolatok elmélyítése, a sakkjáték népszerűsítése,

FIDE Rapid Élő értékszám szerzés, versenyzési lehetőség biztosítása

 

A verseny rendezője: Sirály Életmód SE

 

A verseny időpontja:  2020. október 24. szombat)

A verseny előtt 9,45-ig tart a regisztráció, 10,00 az órák indulnak!!

 

A verseny helyszíneTerézvárosi Kulturális Színtér 1067  Budapest, Eötvös utca 10.

 

A verseny résztvevői:

A versenyen minden igazolt Élő-s és Élő értékszám nélküli játékos indulhat, akinek nevezését a verseny szervezői visszaigazolták. A verseny a FIDE-nél bejelentésre kerül, érvényes játékengedéllyel a nevezőknek rendelkeznie kell.

 

A verseny lebonyolítása: 40 résztvevő esetén 9 forduló, 50 fős létszám esetén 11 fordulós svájci rendszerű verseny, 2x12 perc + 5 másodperc/lépésgondolkodási idővel, a FIDE rapid játékra vonatkozó szabályai szerint.

 

Holtversenyek eldöntése: Buchholz, progresszív, Berger.

Díjazás: Az első helyezett kupa, érem, oklevél, a második-harmadik helyezettek érem, és oklevél, díjazásban részesülnek. Az első hat helyezett felnőtt versenyző pénzdíjazásban részesül, a díjak összege a részvevők számának függvényében kerül a második forduló előtt kihirdetésre.

A befolyt nevezési díjak 85 %-a kifizetésre kerül. A díjak adókötelesek.

A nem díjazott ifjúságiak 1-3. helyezettje érem és oklevél díjazásban részesül.

 

Nevezés: a terem  50 fős  befogadó képessége miatt, október 22-én 18,00 óráig. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen, vagy SMS-ben illetve a 20-9747-447 telefonon

Főbíró:   Fehér Gyula IA, főszervező: Juhász Béla FIDE-mester

A nevezésnél kérjük megadni a játékos nevét, egyesületét érvényes rapid ÉLŐ számát.

A verseny helyszínén már csak korlátozott számú nevezésre nyílik lehetőség, a teremben a versenyzők részére a védőtávolságot  az MSSZ ajánlás figyelembevételével alakítjuk ki.

Nevezési díj: egységesen 3000.-Ft, a számlaigényt előre kérjük jelezni. A nevezési díj a helyszínen fizetendő. A számlát az egyesület részére 6 napon belül megküldjük. A nevezési díjból 500.-Ft összeg a büfében lefogyasztható.

A járványhelyzet miatt, az alábbi biztonsági intézkedések érvényesek:

Készletek, vásznak, órák előzetes fertőtlenítést elvégezzük, minden forduló, és a díjátadás előtt a versenyzők kézfertőtlenítését biztosítjuk. Szükség esetén a rendezőség a szájmaszk viselését elrendelheti.