2020 OKTÓBER 26-30

NAPKÖZIS  RENDSZERŰ SAKK ÉS LOGIKAI TÁBOR

FELKÉSZÍTŐ SAKKVERSENNYEL 2020 OKTÓBER 26-30


HELYSZÍN TERÉZVÁROS VI. EÖTVÖS UTCA 10   KÖZÖSSÉGI ÉS KULTURÁLIS SZÍNTÉR

A tavaszi egynapos sakktáborunkat, közkívánatra ötnapos időtartamúra bővítjük A foglalkozások 9,30 órakor kezdődőnek, és 17,00 órakor fejeződnek be. A napi programokban változatosságra törekszünk, a kézműves foglalkozások mellett logikai játékok, vetélkedők, zene, és sok-sok sakk foglalkozás lesz. Az előadó pedagógusok, sakkedzők, és sakkmesterek személye garancia a foglalkozások magas színvonalára, és a tábor sikerére.

Részvételi díj: 29 000.-Ft , ami magában foglalja a napi három étkezés költségét. A részvételi lehetőség rugalmas, azaz akár két-három napos részvétel is lehetséges, az étkezés is választható, ezt a nevezéskor kell jelezni.

A rendezők a nevezésnél testvér kedvezményt biztosítanak.

Nevezés a sirá Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen, illetve a 20-9-747-447 telefonon, Juhász Béla szakosztályvezetőnél, illetve Benyeda Tibor táborvezetőnél, a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen és a 70-626-8285 telefonon.