Sirály sikerek az Országos Korcsoportos Sakk               Diákolimpián

Szolnokon, május 27-29 között került megrendezésre a sakk diákolimpia. A Sirály egyesületet négy játékosunk képviselte, ekkora csapattal még nem vettünk részt a Diákolimpián.

Az első korcsoport lányoknál, az élete harmadik komolyabb versenyét játszó Morován-Szabó Hargita várakozáson felül teljesítve a 37 indulóból a 10-.ik helyen végzett

A II. Fiú korcsoportban, bátyja,  Morován-Szabó Lőrinc az 54 induló versenyző között a 7. helyen végzett, az ötödik  helyezettel azonos pontszámmal, pontértékeléssel. Ez is óriási eredmény.

A Lány IV. korcsoportban Szilveszter Szófiának most nem ment a játék, elizgulta a mérkőzéseket, sok pontot indokolatlanul vesztett el. Sokkal többet tud, reméljük a legközelebbi versenyen neki is kijön a lépés.

A Fiú VI. korcsoportban Csönge Dániel a 18 résztvevő közül a pontokat érő 6.-ik helyen végzett. Ő már harmadik alkalommal került be az országos döntőbe, tavaly a járvány miatt nem játszhattak, az idén végre nyugodt versenyzéssel a legnagyobb Sirály sikert érte el.