Szabadidős és versenysakk

A Sirály Életmód SE sakk szakosztálya 2012 évben elvesztette bázisát,az Erzsébetvárosi Közösségi Házat, a klubhelység és az anyagi támogatás hiánya a tagok tömeges távozásával járt együtt.

A szakosztály 2012 évtől a sok munka eredményeként, a szakosztály tagjainak támogatásával folyamatosan megújul, csapatai a Budapest első második és harmadik osztályában az eltelt öt évben egyre jobban szerepelnek, és diákjaink sikeresek az amatőr osztályban illetve az V. és VII. kerületi sakk diák olimpiákon is.

A szakosztály mérkőzéseit a VI. kerület Eötvös utca 10. sz alatt játssza, a Terézvárosi Kulturális Szintér biztosítja számunkra az átlagon felüli versenytermet és kiszolgálást.

Ugyanitt a sakk szakosztály tagjainak és az érdeklődő fiataloknak minden pénteken 17,00 órától 19,00 óráig sakk edzést tartunk.

Állandó sakk szakköröket működtetünk az V. és VII. kerület Általános Iskoláiban, illetve minden pénteken ingyenes a képzés az V. ker. Cukor utca 5.sz alatt, a Polgári Szalonban 14,00- 15,00 óra között, ide az V. kerületi diákokat várjuk.

A szakosztály elsősorban a fiatalok képzésére, és versenyeztetésére épít, de törekszik a bajnokságokban a dobogós helyek megszerzésére is.

A 2012 utáni szakmai és erkölcsi tisztulás kézzel fogható az eredményekben, a szakosztályban ma már nincs inaktív, csak papíron létező versenyző.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, és várjuk új tagok belépését is.


Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.